Hårfiber KeraLux, dölj tunnhårighet på en minut
menu
cart

KÖPVILLKOR

Vid frågor, önskan om retur eller andra ärenden, maila oss på info@keralux.se.


Priser på hemsidan inkluderar moms. Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar. Priserna är angivna i svenska kronor. Företaget heter KeraLux Sverige och är momsregistrerat och godkänt för F-skatt. Organisationsnumret är 8306186910.

Allmänna villkor

Genom att beställa så godkänner du att dina person- och kontaktuppgifter registreras av företaget och används för kontakt och leverans. Kunden ansvarar för att se till att den angivna leveransadressen är korrekt.

Ångerrätt/returrätt

Enligt lag har du som kund 14 dagars full returrätt från att du mottagit varan. Oanvända varor kan alltid returneras inom denna tidsperiod och ingen returavgift tas ut. Vi ersätter fraktkostnaden.

För att returnera, kontakta oss först via e-post på info@keralux.se. Efter detta skickar du tillbaka varan väl förpackad, exempelvis i ett vadderat kuvert, till vår adress:

KeraLux Sverige
Idrottsvägen 6
724 65 Västerås

När försändelsen nått oss krediterar vi fakturan. Om du redan betalat din order sätter vi över köpessumman till ditt bankkonto och meddelar dig när detta är gjort.

Nöjd kund-garanti

Om du inte är nöjd med ditt köp så kan du kontakta oss för att få hela köpesumman tillbaka inom 14 dagar. Om du använt produkten kan du meddela oss varför produkten inte var till tillfredsställelse och du får då trots att du använt produkten tillbaka hela köpessumman.

Passa på! Nu får alla nya kunder 100kr rabatt på sin första beställning! Rabatten drages i kassan.